Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Β. Ελλάδος 2018

Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Β. Ελλάδος 2018

532
SHARE
Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Β. Ελλάδος 2018

Τον θεσμό των βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών εκείνων μεταποιητικών επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και οι οποίες σημείωσαν εξαιρετικές επιχειρηματικές επιδόσεις.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης ο ΣΒΒΕ καλεί τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να λάβουν μέρος στον εφετινό διαγωνισμό.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και λοιπές πληροφορίες για τα κριτήρια απονομής των Βραβείων βρίσκονται αναρτημένες στο site του ΣΒΒΕ στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.sbbe.gr/vravia-elliniki-axia-voriou-ellados-2018

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, δεν αποτελεί προϋπόθεση η υποψήφια επιχείρηση να είναι μέλος του ΣΒΒΕ. «Ο θεσμός των βραβείων ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος” αποτελεί την ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δράσης των επιχειρήσεων που θα βραβευθούν, οι οποίες δραστηριοποιούνται μέσα σε ένα δυσμενέστατο οικονομικό κλίμα. Παράλληλα αποτελεί και σημαντική προβολή του έργου και της προσφοράς των μεταποιητικών επιχειρήσεων με έδρα την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη στην τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενες μεταποιητικές επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και διευκρινίσεις καθημερινά στις υπηρεσίες του Συνδέσμου . Αρμόδιο στέλεχος: Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, Διευθυντής Τεκμηρίωσης και Μελετών, τηλ. 2310 539817 εσωτ.204, fax. 2310 541933, email: georgiou@sbbe.gr.

LEAVE A REPLY