Έβρος: Νέο λουκέτο εργοστασίου…

Έβρος: Νέο λουκέτο εργοστασίου…

926
SHARE

Νέο λουκέτο εργοστασίου έρχεται να πλήξει τη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα τον Έβρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, Ευστάθιος Ασπιώτης, υπάρχουν πληροφορίες περί επικείμενου κλεισίματος του εργοστασίου συστημάτων συσκευασίας «Μαϊλλης», με 59 εργαζόμενους, μέχρι το Φεβρουάριο.

Σε δηλώσεις του αναλυτικότερα στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Status 94.2 και στην ΕΡΤ o πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου τόνισε ότι το εν λόγω εργοστάσιο, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης, ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο, αφού το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που είναι πολυεθνική θεωρεί ασύμφορη τη λειτουργία του (σ.σ: το έτος 2014 η Μ.Μαϊλλης ΑΕΒΕ εξαγοράστηκε από την H.I.G. Luxembourg Holdings 46 S.a.r.l ) Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν θα μεταφερθεί αλλού, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά θα κλείσει και τα μηχανήματα θα πουληθούν, αφού πρώτα βελτιωθούν.

Το κλείσιμο του εργοστασίου οφείλεται, όπως πρόσθεσε, στην οικονομική κατάσταση και κάλεσε τους κυβερνητικούς βουλευτές που μιλούν για ανάπτυξη και άνοδο των επενδύσεων και της οικονομίας να πάνε μια βόλτα από εκεί…

LEAVE A REPLY