Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας-Γιαννούλης. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με...

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας-Γιαννούλης. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

569
SHARE

Το Thesseconomy.gr ήταν από τα πρώτα sites που ενέπλεξε το όνομα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της ΕΡΤ3 Χρήστου Γιαννούλη ως πιθανή επιλογή του Μαξίμου για να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ρεπορτάζ αναφέρει κάποιες επιφυλάξεις που υπήρχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από πλευράς Γιαννούλη με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο προσκήνιο το όνομα του Απόστολου Αντωνούδη (πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε.), γεγονός για το οποίο επίσης σας ενημερώσαμε εγκαίρως αλλά και για το γεγονός των κολλημάτων που υπήρχαν ώστε να είναι τελικά ο κ. Αντωνούδης υποψήφιος Περιφερειάρχης. Τελικά δια στόματος του πρωθυπουργού ή καλύτερα μέσα από ηλεκτρονική τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ο Χρήστος Γιαννούλης θα είναι αυτός που θα σταθεί απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στις υπόλοιπες υποψηφιότητες ως υποψήφιος για την διεκδίκηση της διοίκησης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έδωσαν τα χέρια.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter,
του ευχήθηκε καλή επιτυχία «στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία». Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ”
Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία”.

Όπως πληροφορούμαστε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 με θητεία σε διευθυντικές θέσεις Χρήστος Γιαννούλης ανήκει στον κύκλο προσώπων εμπιστοσύνης του Μαξίμου. Άλλωστε ο κ. Γιαννούλης έχει ήδη εμπειρία από αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης στις εκλογές του 2014 επίσης με την κομματική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο Χρήστος Γιαννούλης ως επικεφαλής του συνδυασμού “Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης” είχε αποσπάσει τη δεύτερη θέση με ποσοστό 27,36%, εξασφαλίζοντας εννέα (9) έδρες δημοτικών συμβούλων.

LEAVE A REPLY