Έκαναν τη διαδρομή Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης-Φίλυρο σε 4,5(!) ώρες

Έκαναν τη διαδρομή Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης-Φίλυρο σε 4,5(!) ώρες

2077
SHARE

Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΑΣΘ.

Νέο επεισόδιο στο…σήριαλ των καθυστερήσεων που καταγράφονται στην εκτέλεση των δρομολογίων αποτέλεσε η ταλαιπωρία που έζησαν χθες το μεσημέρι 50 επιβάτες της γραμμής 64 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης-Φίλυρο».

Όπως κατήγγειλε επιβάτης, στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής μετέβη στην συγκεκριμένη στάση, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό για να πάρει το λεωφορείο της γραμμής.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην πόλη, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, μετέτρεψαν σε μαρτύριο την αναμονή των επιβατών, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά το λεωφορείο.

«Το λεωφορείο ήρθε τελικά στις 15.30 και μας μετέφερε μέχρι τη Νεάπολη», δήλωσε η επιβάτης, η οποία αφού επιβιβάστηκε σε άλλο λεωφορείο, κατάφερε να φτάσει τελικά στο Φίλυρο στις 5(!) το απόγευμα.

«Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ. Είναι απαράδεκτο να χρειάζεται να κάνεις μια απόσταση 15 χιλιομέτρων σε 4,5 ώρες», τόνισε.

Για το περιστατικό ρωτήθηκε σχετικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο οποίος αν και αρχικά υποστήριξε πως δεν το γνωρίζει, δήλωσε στην TV100 ότι θα διερευνήσει την υπόθεση.       

LEAVE A REPLY