Έκπληκτοι οι οδηγοί του ΟΑΣΘ για τα… εξτραδάκια που μοιράζει η διοίκηση...

Έκπληκτοι οι οδηγοί του ΟΑΣΘ για τα… εξτραδάκια που μοιράζει η διοίκηση Παππά- Αιχμηρή ανακοίνωση από το σωματείο ΔΡΟΜΕΑΣ

417
SHARE

Την έκπληξή του για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ για τα…. εξτραδάκια που μοίρασε ενόψει των Χριστουγέννων σε ημετέρους της διοίκησης Παππά εκφράζει με ανακοίνωσή του το σωματείο των οδηγών «ΔΡΟΜΕΑΣ» (Δράση Οδηγών Μηχανισμός Έκφρασης Αδέσμευτων Συναδέλφων). Το θέμα είχε αποκαλύψει το thesseconomy.gr, ενώ στη συνέχεια το έφερε στη Βουλή και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.

«Διαβάσαμε με έκπληξη τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του ΔΣ του ΟΑΣΘ στις 28/12/2018, σύμφωνα με την οποία δόθηκαν σε δύο συναδέλφους τα ποσά των 1.500 ευρώ και 750 ευρώ αντίστοιχα ως επιβράβευση, γιατί όπως ισχυρίζεται η διοίκηση του ΟΑΣΘ έκαναν καλά τη δουλειά τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΔΡΟΜΕΑΣ υπογραμμίζοντας πως εφόσον η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν τα έχει διαψεύσει, «θεωρούμε πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αληθή».

Μάλιστα η διοίκηση του σωματείου των οδηγών προχωρά ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως «η ίδια διοίκηση που πριν από λίγες μέρες είχε απορρίψει την πρότασή μας για δωροεπιταγές των Χριστουγέννων, δίνοντάς μας τελικά το ευτελές ποσό των 150 ευρώ…. , στα «δικά της παιδιά» μοιράζει απλόχερα χρηματικά ποσά. Με ποια κριτήρια; Τι παραπάνω έκαναν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι -οι οποίοι από όσο γνωρίζουμε είναι σε διοικητική θέση- από τους υπολοίπους συναδέλφους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας; Αν είναι τόσο αξιέπαινο το έργο τους γιατί δεν κοινοποιήθηκε η απόφαση του ΔΣ στους χώρους εργασίας, ώστε να τους συγχαρούμε και οι υπόλοιποι;»

Και η ανακοίνωση προσθέτει: «Δεν περιμένουμε απαντήσεις. Έχουμε καταλάβει το πώς λειτουργεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της. Λυπούμαστε όμως που ακόμη και μετά από τόσους μήνες δεν έχει μάθει από τα λάθη της ώστε να ηίνει καλύτερη και επιτέλους δίκαιη».

LEAVE A REPLY