Έκπτωση στα τέλη διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων Μαλγάρων-Ωραιοκάστρου, εξετάζει η Εγνατία...

Έκπτωση στα τέλη διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων Μαλγάρων-Ωραιοκάστρου, εξετάζει η Εγνατία Οδός Α.Ε.

4009
SHARE

Στην σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης προχωρά η Εγνατία Οδός Α.Ε. προκειμένου να θεσπιστεί εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική για όσους θα διέρχονται από τους σταθμούς διοδίων των Μαλγάρων και του Ωραιοκάστρου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε., Απόστολος Αντωνούδης, σε ένα μήνα θα προκύψουν τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με τις εκπτώσεις που θα ισχύσουν στους δύο σταθμούς διοδίων.

“Εκτός από τους ανέργους, επιδιώκουμε μια ευνοϊκή ρύθμιση τόσο για τους μόνιμους κατοίκους των δήμων που βρίσκονται πλησίον των σταθμών διοδίων, όσο και όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και μετακινούνται καθημερινά στην περιοχή”, δήλωσε ο κ.Αντωνούδης στην ΤV100.

Σχετικά με την αύξηση του αντίτιμου διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων από την 1η Ιανουαρίου του 2019, ο κ.Αντωνούδης τόνισε ότι είναι επιλογή των θεσμών και του ΤΑΙΠΕΔ.

Να σημειωθεί ότι χθες η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ζητώντας από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας να ακυρώσει αφενός τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων, αφετέρου την προβλεπόμενη αύξηση των τελών διέλευσης.

LEAVE A REPLY