Ένας τεχνοκράτης για το δήμο Ωραιοκάστρου

Ένας τεχνοκράτης για το δήμο Ωραιοκάστρου

1862
SHARE

Ως τεχνοκράτης, θεωρεί πως το Ωραιόκαστρο πρέπει να επανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και να μετατραπεί σε πόλο οικονομικής ανάπτυξης για το νομό Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, έχει εκπονήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάκαμψη της περιοχής, στο οποίο ο δήμος θα συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία, Παντελή Σκαρλάτο, ο οποίος θα διεκδικήσει το δήμο Ωραιοκάστρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο όπου ζω και γνωρίζω με ποιους τρόπους το Ωραιόκαστρο θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής», τόνισε o κ. Σκαρλάτος.

Ο ιδιοκτήτης της Οικονομοτεχνικής ΕΠΕ, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων εξαγωγών στη χώρα μας, τάσσεται υπέρ του πολιτικού πολιτισμού και

θεωρεί πως πρόθεση του είναι να καταθέσει στους δημότες τις προτάσεις που έχει για το Ωραιόκαστρο, μακριά από αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές εντάσεις.

«Αυτή την στιγμή, οι δημότες του Ωραιοκάστρου αναζητούν ένα καινούργιο πρόσωπο για να διαχειριστεί το ‘τιμόνι’ του δήμου, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχέδιο, το οποίο θα απαντά στις ανάγκες του τόπου και θα είναι υλοποιήσιμο», υπογράμμισε.

Το επόμενο διάστημα, ο κ. Σκαρλάτος θα ανακοινώσει τις προγραμματικές θέσεις και το όνομα του συνδυασμού.

LEAVE A REPLY