Ένα εκατομμύριο ευρώ σε 1.000 τυχερούς μοιράζει την Πέμπτη η λοταρία αποδείξεων

Ένα εκατομμύριο ευρώ σε 1.000 τυχερούς μοιράζει την Πέμπτη η λοταρία αποδείξεων

1250
SHARE

Την ευκαιρία σε 1.000 τυχερούς να διεκδικήσουν 1.000 ευρώ ο καθένας δίνει την Πέμπτη 26 Απριλίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της τέταρτης λοταρίας αποδείξεων για το 2018.

Στην κλήρωση συμμετέχουν όσοι φορολογούμενοι διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και πραγματοποίησαν ηλεκτρονικές συναλλαγές τον Μάρτιο, με τον αριθμό των λαχνών να καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και για τους λαχνούς που τους αναλογούν από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), επιλέγοντας τις «Δημόσιες Κληρώσεις».

Σε κάθε περίπτωση, το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στο δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Να σημειωθεί ότι τα χρηματικά έπαθλα του προγράμματος δημοσίων κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

LEAVE A REPLY