«Έρχεται» στη Θεσσαλονίκη το 10ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

«Έρχεται» στη Θεσσαλονίκη το 10ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

961
SHARE

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος θα βρεθεί το διήμερο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη διεξαγωγή του 10ου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ICEIRD).

Ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και επενδυτές θα αναπτύξουν τις θέσεις τους γύρω από  την ανάγκη προώθησης της εφαρμοσμένης έρευνας  και της έμπρακτης διασύνδεσης του πανεπιστήμιου με τη βιομηχανία.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το University of Sheffield International Faculty, CITY College σε συνεργασία με το South East European Research Centre (SEERC), διαρθρώνεται γύρω από τρεις θεματικές ενότητες που είναι η συμπαραγωγή και η εμπορευματοποίηση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και πανεπιστημίων-ερευνητικών κέντρων.

Όσοι επιθυμούν είτε να αιτηθούν της διοργάνωσης θεματικών εργαστηρίων (workshops) ή hands on, είτε να αποστείλουν περιλήψεις θεμάτων προς παρουσίαση (Practitioner Abstracts) μπορούν να απευθυνθούν στο σύνδεσμο http://iceird.eu/2017/submission/ ή στον ιστότοπο του Συνεδρίου www.iceird.eu.

LEAVE A REPLY