Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Σ. Φάμελλου- Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις...

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Σ. Φάμελλου- Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις της Κ. Δευτέρας στον Δήμο Θέρμης

1029
SHARE

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών η Πόπη Καραγιαννίδου, σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου και προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης.

Μηχανικός, στέλεχος για πολλά χρόνια του δήμου Θέρμης, η Πόπη Καραγιαννίδου έχασε το βράδυ του Σαββάτου την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Λόγω του πένθους ο δήμος Θέρμης ακύρωσε τις προγραμματισμένες για αύριο, Καθαρά Δευτέρα, εκδηλώσεις στο Φράγμα Θέρμης, ενώ ο δήμος Θέρμης ανακοίνωσε πως ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στο Φράγμα της Θέρμης.

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:«O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ»

LEAVE A REPLY