Έφυγε από τη ζωή ο γγ του ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες και του...

Έφυγε από τη ζωή ο γγ του ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες και του ΣΕΜΑΣ, Θεόδωρος Μωϋσίδης

1142
SHARE

«Έφυγε» χτες από τη ζωή ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- «Νέοι Ορίζοντες» και του ΣΕΜΑΣ (Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου) Θεόδωρος Δ. Μωϋσίδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν επίσης β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, μέλος του ΤΕΕ, ενώ είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ο Θεόδωρος Μωϋσίδης σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ και δραστηριοποιούνταν επί σειρά ετών στη μελέτη-κατασκευή μεταλλικών προκατασκευασμένων κτιρίων, καθώς και στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων για παραδοσιακά κάγκελα-πόρτες-σκάλες-περιφράξεις.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Καλαμαριά, ενώ συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Μωϋσίδη στα κοιμητήρια της Καλαμαριάς.
Με ανακοίνωσή τους τόσο ο ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες όσο και το ΣΕΜΑΣ εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

LEAVE A REPLY