«Έφυγε» από τη ζωή ο ιδρυτής της Aegean, Θεόδωρος Βασιλάκης

«Έφυγε» από τη ζωή ο ιδρυτής της Aegean, Θεόδωρος Βασιλάκης

508
SHARE

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Θεόδωρος Βασιλάκης ο οποίος οδήγησε στην επιτυχία τις αεροπορικές εταιρίες Aegean και Olympic Air αλλά και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Autohellas – Hertz που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια, την Ουκρανία και την Κύπρο, καθώς και την εταιρεία λιανικής αυτοκινήτων Autotechnica Velmar.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από την Κρήτη, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρωτεργάτης της ώθησης του τουρισμού των γκόλφερ στην Ελλάδα, ως εμπνευστής και δημιουργός του 1ου διεθνούς τουρνουά «Aegean Airlines Pro – Am», ενώ έφτιαξε ένα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών για το άθλημα στη Χερσόνησο της Κρήτης, το «Crete Golf Club».

Η ανακοίνωση της Aegean
«To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη.
O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης : ALPHA BANK IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Aegean.

Tη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη εξέφρασαν επίσης, με ανακοίνωσή τους o Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Autohellas η οποία «αποτέλεσε για εκείνον το πρώτο του σημαντικό επιχειρηματικό βήμα αλλά κυρίως τη στέρεα βάση μιας μακράς πορείας που του επέτρεψε να αναπτύξει τον σημερινό Όμιλο Θ. Βασιλάκη».

LEAVE A REPLY