Αγρότες απέκλεισαν συμβολικά το σταθμό διοδίων Μαλγάρων και το Δερβένι

Αγρότες απέκλεισαν συμβολικά το σταθμό διοδίων Μαλγάρων και το Δερβένι

399
SHARE

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος του σταθμού διοδίων Μαλγάρων, προχώρησαν στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες.

Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους πάνω στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Θεσσαλονίκη να διακοπεί προσωρινά.

Όπως τόνισε το μέλος του Πανελλήνιου Συντονιστικού των Μπλόκων, Κώστας Ανεστίδης, οι αγρότες θα αποφασίσουν για τα βήματα που θα κάνουν, το επόμενο διάστημα ενώ τα τρακτέρ θα παραμείνουν στο συγκεκριμένο σημείο και τις επόμενες ημέρες.

“Στόχος μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες αλλά να καταστήσουμε σαφή τα μηνύματα μας προς την κυβέρνηση”, τόνισε ο κ. Ανεστίδης.

Εξάλλου, αγρότες του νομού Θεσσαλονίκης απέκλεισαν για μία ώρα την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Δερβενίου ενώ στις 4 το μεσημέρι, οι αγρότες από το πανθεσσαλικό μπλόκο αναμένεται να αποκλείσουν τις σήραγγες των Τεμπών.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας πριν τρεις ημέρες, ως αντίδραση στην άρνηση της κυβέρνησης για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

LEAVE A REPLY