Αιχμές για τον ΟΣΕ από την ιδιωτικοποιημένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αιχμές για τον ΟΣΕ από την ιδιωτικοποιημένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

318
SHARE

Αιχμές για τον ΟΣΕ αφήνει η ιδιωτικοποιημένη πλέον ΤΡΑΙΝΟΣΕ (μέλος του Ομίλου FSI), για τα πλείστα προβλήματα συντήρησης και ασφάλειας των σταθμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και του κύριου Σιδηροδρομικού Δικτύου, με σημερινή ανακοίνωσή της.

“Το τελευταίο διάστημα – τονίζεται στην ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – εμφανίζονται δημοσιεύματα που αναδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι σταθμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, αλλά και του κύριου σιδηροδρομικού δικτύου.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι ενήμερη για την κατάσταση αυτή -τόσο από αυτοψίες που η ίδια συστηματικά διενεργεί, όσο και από παράπονα των επιβατών της – και έχει επανειλημμένα απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα του ΟΣΕ, που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, ουδεμία μέριμνα έχει ληφθεί για τη βελτίωση των υποδομών αυτών.
Η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια, την ταλαιπωρία των επιβατών που επιλέγουν να μετακινηθούν με το τραίνο, ταυτόχρονα όμως πλήττεται και η εικόνα του σιδηροδρόμου, μια εικόνα που δεν βελτιώνεται μόνο με γρήγορα τραίνα, αλλά απαιτεί και την αξιοπρεπή και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά”.

LEAVE A REPLY