Ακυρώθηκε η παραχώρηση δημόσιας έκτασης στην «Αγροδιατροφική Σύμπραξη» της ΠΚΜ γιατί μεταβιβάστηκε...

Ακυρώθηκε η παραχώρηση δημόσιας έκτασης στην «Αγροδιατροφική Σύμπραξη» της ΠΚΜ γιατί μεταβιβάστηκε στο Υπερταμείο!

451
SHARE

Αποκαλύπτονται σιγά- σιγά οι… παρενέργειες της μεταβίβασης δημοσίων κτιρίων (μεταξύ αυτών και μνημείων) και εκτάσεων στο Υπερταμείο και της υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας που έχει απομείνει για 99 χρόνια προς… χάριν των δανειστών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Α’ Θεσσαλονίκης, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ακυρώνει παραχώρηση δημόσιου χώρου στις Σέρρες που θα λειτουργούσε ως εκθετήριο -δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων γιατί τον μεταβίβασε στο Υπερταμείο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ έχεις ως εξής:

«Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα σε σχέση με τη χρήση των δημόσιων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις το 2015.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου–ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο !!!!!

Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι, όσα ψελλίζουν κάποιοι κυβερνητικοί, υπάλληλοι των δανειστών, αυτές τις μέρες, που αποκαλύφθηκε το έγκλημα της μεταβίβασης της κυριότητας και νομής δημοσίων εκτάσεων, κτιρίων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ακόμη και αρχαιολογικών χώρων, είναι παντελώς ψευδή.

Οι χώροι αυτοί έχουν μεταβιβαστεί στους δανειστές, έχουν υποθηκευτεί για 99 χρόνια, θα ξεπουλιούνται μέχρι ποσού 25 δισ. σε περίπτωση που η χώρα μας δε θα μπορεί να πληρώσει κάποια δόση του δημόσιου χρέους, και για να χρησιμοποιηθούν πια, θα παίρνουμε άδεια από το Υπερταμείο!

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, που θα ακυρώσει όλη αυτή την τραγωδία της απόλυτης υποθήκευσης και παράδοσης της χώρας μας στους δανειστές».

LEAVE A REPLY