Tuesday , 16 April 2024

Ακόμη δυο νέοι -η Ραφαέλλα Συμεωνίδου και η ο Χρήστος Γιαννούλης- εντάσσονται στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη

Μεγάλη απήχηση στη νεολαία συναντά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης κάτι που διαπιστώνεται από τις συναντήσεις που έχει καθημερινά ο ίδιος με νέες και νέους από όλες τις ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου. Συζητά μαζί τους για τους προβληματισμούς τους, ακούει τις ιδέες τους και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι νέοι του Ωραιοκάστρου να συστρατεύονται μαζί του και να δηλώνουν την υποστήριξή τους θέτοντας μάλιστα υποψηφιότητα με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα».

Στο πλαίσιο αυτό, ακόμη δυο νέοι, η 19χρονη Ραφαέλλα Συμεωνίδου και ο 24χρονος Χρήστος Γιαννούλης δήλωσαν τη στήριξή τους στον Ανέστη Πολυχρονίδη και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ακολουθούν οι δηλώσεις στήριξης των δυο νέων υποψηφίων με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα».

Ραφαέλλα Συμεωνίδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου


Δήλωση στήριξης της Ραφαέλλας Συμεωνίδου στον Ανέστη Πολυχρονίδη
«Κίνητρο για να δραστηριοποιηθώ ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσαν οι δυσκολίες που συνάντησα εγώ σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας και πρώτα απ’ όλα στην εκπαίδευση. Τα προβλήματα είναι πολλά στις σχολικές μονάδες του δήμου μας, ενώ είναι παντελής η απουσία χώρων πολιτισμού και άθλησης για τους νέους.
Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη να δραστηριοποιηθώ ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Στο πρόσωπό του διέκρινα αμέσως την εντιμότητα, την ευθύτητα και το όραμα που έχει για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».
Βιογραφικό της Ραφαέλλας Συμεωνίδου
Η Ραφαέλλα Συμεωνίδου γεννήθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 μετακόμισε με την οικογένειά της στο Παλαιόκαστρο όπου και μένει έως σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και τώρα φοιτά στο 2ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Σταυρούπολης στον τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας.
Στον ελεύθερο χρόνο της εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Χρήστος Γιαννούλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάσρου Δήμου Ωραιοκάστρου


Δήλωση στήριξης του Χρήστου Γιαννούλη στον Ανέστη Πολυχρονίδη
«Με τον Ανέστη Πολυχρονίδη συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της μαθητείας μου στον δήμο Ωραιοκάστρου. Η εμπειρία από αυτή τη συνεργασία έδρασε ως ΄΄καταλύτης’’ στην απόφασή μου να ενταχθώ στη δημοτική του ομάδα, ‘’Συνεργασία Τώρα’’. Η συνεργασία μας ήταν άψογη, ενώ μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Ανέστη από κοντά. Με εντυπωσίασαν η συμπεριφορά του, η εμπειρία του και οι οργανωτικές του ικανότητες. Έμαθα πάρα πολλά για τη λειτουργία του δήμου και τα προβλήματά του και ευελπιστώ να μάθω ακόμη περισσότερα και να συμβάλλω στην επίλυσή τους.
Ως νέος γνωρίζω τις ανάγκες που έχουν οι συνομήλικοί μου στο Ωραιόκαστρο και είμαι βέβαιος πως ο Ανέστης Πολυχρονίδης έχει στις προτεραιότητές του δράσεις που αφορούν στη νεολαία του τόπου μας.
Εγώ, όπως και οι υπόλοιποι νέοι του Ωραιοκάστρου, θέλουμε βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας καθώς η μετάβαση στα Πανεπιστήμια ή στη δουλειά αποτελούν για όλους μας καθημερινό ‘’βραχνά’’.
Θέλουμε επίσης καλύτερες υποδομές, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και κέντρα πολιτισμού που θα κρατήσουν τους νέους στο Ωραιοκάστρο για άθληση και ψυχαγωγία και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη».
Βιογραφικό Χρήστου Γιαννούλη
Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και από το 2014 μένει στο Παλαιόκαστρο του δήμου Ωραιοκάστρου.
Είναι απόφοιτος της 1ης ΕΠΑΣ (Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας) του ΟΑΕΔ Νεάπολης. Έκανε την πρακτική του άσκηση στον δήμο Ωραιοκάστρου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *