Friday , 29 March 2024

Αλέξης Τσίπρας: “Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένοχος για το κύκλωμα των παρακολουθήσεων”

Του Γ. Κατσιάνη

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιείται στη Βουλή στο πλαίσιο της πρότασης μορφής κατά της κυβέρνησης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον κ.Μητσοτάκη “εντολέα των παρακολουθήσεων” και απέδωσε σε “ρυπαρά δίκτυα” τις παρακολουθήσεις του υπουργού Εργασίας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και επιχειρηματιών.

“ Εσείς που έχετε κορώνα στο κεφάλι σας τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί τον παρακολουθούσατε; Είναι και η εισαγγελέας, κα Βλάχου της ΕΥΠ μέλος του ρυπαρού δικτύου;”, αναρωτήθηκε με νόημα ο κ. Τσίπρας ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να καταλογίσει μειωμένη αντιληπτική ικανότητα στον κ.Μητσοτάκη.

“Είναι έξυπνος, ικανότατος αλλά είναι ένοχος”, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την χρήση του κακόβουλου λογισμικού Predator, “τρυπώσατε στη ζωή πολλών ανθρώπων και δεν έχετε καθόλου ντροπή”.

“Επιχειρήσατε να δημιουργήσετε ένα καθεστώς λάσπης και κλονίσατε την εμπιστοσύνη απέναντι στη δικαιοσύνη και στις ένοπλες δυνάμεις. Πέσατε στην παγίδα του καθεστωτικού ναρκισσισμού σας”, τόνισε ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την “εγκατάσταση πελατειακού κράτους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *