Αλλαγή πλεύσης της ΝΔ για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Αλλαγή πλεύσης της ΝΔ για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης

2140
SHARE

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του προσώπου που θα στηρίξει η ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, διαμορφώνονται τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το thesseconomy.gr, απομακρύνεται το σενάριο της υποψηφιότητας του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρη Μπίλλια για τη διεκδίκηση του δεύτερου δήμου της χώρας.

Η χαμηλή δημοφιλία του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, όπως είχαμε επισημάνει σε πρόσφατο δημοσίευμα (https://thesseconomy.gr/το-δίλημμα-του-κυριάκου-μητσοτάκη-για/), φαίνεται ότι αποτέλεσε την κύρια αιτία για την αλλαγή πλεύσης της ηγεσίας του κόμματος στην υπόθεση της διεκδίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εισηγήσεις στο προεδρικό περιβάλλον για στήριξη της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού.

Αν και η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την επίσκεψη του στην 83η ΔΕΘ, οι προεκλογικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς υπάρχουν πιέσεις και σε επίπεδο κομματικών στελεχών «να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν» η υπόθεση της υποψηφιότητας για το δήμο Θεσσαλονίκης.

LEAVE A REPLY