Αλουμύλ: Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή

Αλουμύλ: Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή

729
SHARE

Στρατηγικό επενδυτή αναζητά η Αλουμύλ Α.Ε., στο πλαίσιο των επαφών της με τις πιστώτριες τράπεζες της για τη ρύθμιση του (σ.σ. υψηλού) τραπεζικού της δανεισμού, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσή της, με την οποία σχολιάζει πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που την έφεραν να βρίσκεται ήδη σε επαφές με ενδιαφερόμενες εταιρείες και funds.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η εταιρία “ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.”, διευκρινίζει ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τις δανείστριες τράπεζες αναφορικά με τη ρύθμιση του τραπεζικού της δανεισμού, επεξεργαζόμενη παράλληλα λύσεις εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή,  με γνώμονα, πάντα,  το συμφέρον της Εταιρείας. Η εταιρία θα προβεί εγκαίρως σε κάθε απαραίτητη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη πληροφορία που δύναται να δημοσιοποιηθεί με βάση την κείμενη νομοθεσία”.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει στις πιστώτριες τράπεζες της Αλουμύλ, τέσσερις ή πέντε εταιρείες και funds από τις ΗΠΑ.

LEAVE A REPLY