Αμπελόκηποι- Μενεμένη: Σύμπραξη δύο παρατάξεων με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Γ....

Αμπελόκηποι- Μενεμένη: Σύμπραξη δύο παρατάξεων με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Κυριλλίδη

1368
SHARE

Σε μια μεγάλη αυτοδιοικητική σύμπραξη με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης τον Γιώργο Κυριλλίδη προχωρούν οι δύο δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε δράση» και «Ενότητα για την αλληλεγγύη και την ανατροπή».
Η νέα δημοτική κίνηση ονομάζεται «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «η κίνηση αυτή έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά χωρίς κομματικές ταμπέλες. Αγκαλιάζει όλους τους πολίτες του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ,που δεν συμβιβάζονται με το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης του ενός ανδρός, αλλά επιθυμούν μέσα από ευρύτατες συναινέσεις και διάλογο μια ισχυρή, πολυσυλλεκτική και αποτελεσματική δημοτική αρχή, που θα οδηγήσει τον Δήμο μας στον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία, την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από διαφάνεια, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα. Έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, που θα αναλαμβάνουν ευθύνες και θα εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση για όλους τους πολίτες στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην υγεία και στον πολιτισμό.

Ο νέος εκλογικός νόμος (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι) θεσπίζει την απλή αναλογική και προωθεί τις συνεργασίες, δημιουργώντας νέα δεδομένα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία, με την ενωτική αυτή πρωτοβουλία, να ανατραπεί το αναχρονιστικό και συντηρητικό μοντέλο της διοίκησης Κυρίζογλου».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Προτεραιότητα μας είναι η καθημερινότητα μας και το πώς αυτή θα γίνει καλύτερη . Το συγκοινωνιακό, το περιβάλλον, τα σχολεία, η εμπορική αγορά, ο φωτισμός, οι χώροι αναψυχής, παιχνιδιού και άθλησης πρέπει να βελτιωθούν και να αναβαθμιστεί ο δήμος μας, ώστε να γίνει ελκυστικός και πρωταγωνιστής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, να γίνουν συμπρωταγωνιστές, και όλοι μαζί, ενωτικά να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στο επόμενο σύγχρονο, προοδευτικό βήμα του.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος! Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει!».

LEAVE A REPLY