Ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσα από τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού, «βλέπει» η Μαρία...

Ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσα από τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού, «βλέπει» η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

1398
SHARE

Οι βασικοί άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού της ΟΛΘ Α.Ε. και οι προσπάθειες που γίνονται στην κατεύθυνση της ανάδειξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βασικό εμπορικό κόμβο της Ανατολικής Μεσογείου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Σωτήρη Θεοφάνη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, Rui Pinto.

Τα μέλη της διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε. ζήτησαν τη συνδρομή της υφυπουργού Εσωτερικών ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που καθυστερούν και δυσχεραίνουν το έργο τους.

«Ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του λιμένα της Θεσσαλονίκης θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας», δήλωσε η κα Κόλλια και διαβεβαίωσε τους κ.κ. Θεοφάνη και Pinto ότι θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν η ολοκλήρωση των απαραίτητων υποστηρικτικών υποδομών για τη λειτουργία του λιμένα.

«Θεωρώ αποστολή του ΥΜΑΘ, όπως και προσωπικά δική μου, να παραμένουμε αρωγοί σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια που θα συμβάλλει στην ανόρθωση και επιτάχυνση της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε η υφυπουργός Εσωτερικών.

LEAVE A REPLY