Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τα voucher σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τα voucher σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

983
SHARE

Αναρτήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (29/7) οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) αν και κατά την πρώτη ώρα της ανακοίνωσης διπαιστώθηκε πρόβλημα στη λειτουργία της εφαρμογής με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση των ενδιαφερομένων.

Να σημειωθεί ότι, η εφαρμογή για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019, απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Oι επιλαχόντες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία καθώς αναμένεται να γίνει και φέτος αναδιανομή των voucher. Συγκεκριμένα, όσοι δεν βρουν θέση σε δομές θα «χάνουν» τα σχετικά voucher τα οποία θα αναδιανεμηθούν σε όσους επιλαχόντες του προγράμματος θα έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση τον Σεπτέμβρη με τη λήξη των εγγραφών.Διαδικασία τοποθέτησης

 

LEAVE A REPLY