Ανεξαρτητοποιήθηκαν Αμυράς και Ψαριανός- Χωρίς ΚΟ το Ποτάμι

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Αμυράς και Ψαριανός- Χωρίς ΚΟ το Ποτάμι

369
SHARE

Την ανεξαρτητοποίησή τους από το Ποτάμι γνωστοποίησαν σήμερα ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός (με επιστολή ο πρώτος και με ανάρτηση στο facebook ο δεύτερος) εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι το Ποτάμι μένει πλέον χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα.

Η επιστολή του Γιώργου Αμυρά έχει ως εξής:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα.

Η ανάρτηση του κ. Ψαριανού έχει ως εξής:

«Λοιπόν Φίλοι μου, σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χούντας.

Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός
βουλευτής β’ Αθήνας με Το Ποτάμι, Ανεξάρτητος από σήμερα».

LEAVE A REPLY