”Αντάρτικο” από την απερχόμενη διοίκηση του ΟΛΘ – Αύριο αποφασίζεται τελικά...

”Αντάρτικο” από την απερχόμενη διοίκηση του ΟΛΘ – Αύριο αποφασίζεται τελικά η σύγκληση γ.σ. για τον ορισμό μεταβατικού δ.σ.

713
SHARE

Αύριο θα πραγματοποιηθεί τελικά νέα συνεδρίαση του δ.σ. της ΟΛΘ Α.Ε. με θέμα τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, όπως έχει ζητήσει το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να οριστεί – όπως προβλέπεται από τη διαδικασία – μεταβατική διοίκηση στον ΟΛΘ μέχρι την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης.

Στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. της εταιρείας, ο πρόεδρος του ΟΛΘ, Κωνσταντίνος Μέλιος αρνήθηκε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη το συγκεκριμένο θέμα, επικαλούμενος την ιδιαιτερότητα του θέματος και τη συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση εκκρεμοτήτων του 2017. Η άρνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του ΤΑΙΠΕΔ που απέστειλε εξώδικο επιστολή προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.

Τελικά, μετά από πιέσεις και διαβουλεύσεις αρκετών ωρών, έγινε γνωστό ότι σήμερα θα συνεδριάσει εκ νέου το δ.σ. του ΟΛΘ για το συγκεκριμένο θέμα. Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ επεσήμαναν στο “thesseconomy.gr” ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ και ότι η γ.σ. μπορεί να οριστεί  σε ημερομηνία 20 ημερών μετά την σχετική απόφαση του δ.σ.

Στην εν λόγω γ.σ. αναμένεται να αποφασιστεί η αλλαγή όλων ή έστω μερικών εκ των βασικών στελεχών της σημερινής διοίκησης, δηλαδή του προέδρου κ.Μέλιου, του διευθύνοντος συμβούλου κ.Μακρή και του αντιπροέδρου κ.Ρούτου.

Αρνητική στάση τήρησε σήμερα η απερχόμενη διοίκηση του ΟΛΘ και στο αίτημα μέλους του δ.σ., συγκεκριμένα του εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ, να αναγνώσει επιστολή του Ταμείου προς το δ.σ. της εταιρείας.

 

 

LEAVE A REPLY