Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: «Δεν έγινε ορθή διαχείριση του νερού σε όλες τις περιοχές...

Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: «Δεν έγινε ορθή διαχείριση του νερού σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης την περίοδο της βλάβης»

1750
SHARE

Τη χρήση της τηλεματικής για τον έλεγχο της ροής του νερού στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στην TV100, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι πρόθεση της εταιρίας είναι η υδροδότηση της Θεσσαλονίκης από τον Αλιάκμονα ποταμό στο μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή, η Θεσσαλονίκη υδροδοτείται κατά 50% από τον Αλιάκμονα και κατά 50% από την Αραβησσό», σημείωσε και υπογράμμισε πως έχει υποβληθεί μελέτη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για ένταξη του έργου στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΠΕΠ).

Ωστόσο, ο κ. Παπαϊωάννου παραδέχτηκε πως δεν έγινε ορθή διαχείριση του νερού σε όλες τις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, την περίοδο κατά την οποία σημειώθηκαν προβλήματα στην υδροδότηση, λόγω της βλάβης που σημειώθηκε στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ.

«Θα συζητήσουμε με τους επαγγελματίες και τους εμπόρους προκειμένου να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα μέτρα ελάφρυνσης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και τόνισε πως το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας εργάστηκε 24 ώρες το 24ωρο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

LEAVE A REPLY