Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην ε.ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών λόγω του χιονιά – Τι συστήνει...

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην ε.ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών λόγω του χιονιά – Τι συστήνει στους οδηγούς η Τροχαία Θεσσαλονίκης

552
SHARE

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση – παγετός) σε τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 Συγκεκριμένα από 15.30 ώρα σήμερα (4 Ιανουαρίου 2019) και μέχρι την 15.30 ώρα αύριο (05-01-2019), ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανίων, από την Χ/Θ 18+000Κόμβος Ν.Ρυσίου έως την Χ/Θ 32+000 όρια με Ν.Χαλκδικής.

 Από τις ανωτέρω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα επιβατικά, φορτηγά και λεωφορεία αυτοκίνητα μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, η κυκλοφορία των οποίων θα διεξάγεται ΜΟΝΟ με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Κλειστοί είναι, στο μεταξύ, οι δρόμοι Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου,  Επαρχιακή Οδός Νέας Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου, όπως και ο δρόμος Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

H Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν σε σημεία όπου δυσχεραίνεται η κυκλοφορία, με σκοπό την αποφυγή ακινητοποιήσεων και περαιτέρω δυσχερειών στην κυκλοφορία. H Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν σε σημεία όπου δυσχεραίνεται η κυκλοφορία, με σκοπό την αποφυγή ακινητοποιήσεων και περαιτέρω δυσχερειών στην κυκλοφορία.

LEAVE A REPLY