Αποζημίωση 5 ευρώ(!) για 24ωρη διαμονή στο… αεροδρόμιο «Μακεδονία» για δεκάδες επιβάτες...

Αποζημίωση 5 ευρώ(!) για 24ωρη διαμονή στο… αεροδρόμιο «Μακεδονία» για δεκάδες επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη-Μπολόνια

1316
SHARE

Σκηνές της ταινίας «The Terminal» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς έζησαν δεκάδες επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη-Μπολόνια, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 24 ώρες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, η πτήση αεροπορικής εταιρίας low cost επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, κρίθηκε αναγκαία η αναβολή της πτήσης για το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς ωστόσο και πάλι το αεροπλάνο να πετάξει για την ιταλική πόλη.

«Αναγκαστήκαμε να διανυκτερεύσουμε στην…αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, χωρίς οι υπεύθυνοι της εταιρίας να μεριμνήσουν για τη διαμονή μας σε κάποιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις», δήλωσε στην TV100 ο κ. Άγγελος, ο οποίος ταξίδευε μαζί με τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι η εταιρία διέθεσε το ποσό των… 5 ευρώ(!) για κάθε επιβάτη, προκειμένου να αγοράσουν νερό, καφέ ή σάντουϊτς.

«Έχω κάνει πολλά ταξίδια αλλά είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο», σημείωσε ο επιβάτης.

Η σταδιακή υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων επέτρεψε τελικά στον κ. Άγγελο,στα παιδιά του και στους υπόλοιπους επιβάτες να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αναψυχής, με προορισμό την Μπολόνια, το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι, βάζοντας τέλος στην περιπέτεια τους.     

LEAVE A REPLY