Thursday , 28 March 2024

Απόπειρα γυναικτονίας στη Θεσσαλονίκη-39χρονος προσπάθησε να βιάσει και μαχαίρωσε τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του…

Προσπάθησε να βιάσει και στη συνέχεια μαχαίρωσε τη σύντροφο και μητρέρα του παιδιού του 39χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη και σχηματίσθιηκε δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή, παράβαση Νόμου περί όπλων και Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς χθες (18-12-2021) αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 38χρονης συνοίκου του τραυματίζοντας τη με αιχμηρό αντικείμενο. Κατά την άφιξη των αστυνομικών ο 39χρονος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα της οικίας, ενώ παράλληλα η 38χρονη καλούσε σε βοήθεια.

Ένεκα άμεσου κίνδυνου ζωής που διέτρεχε η παθούσα, οι αστυνομικοί εισήλθαν στην οικία, αντιλαμβανόμενοι τον 39χρονο να επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο στη σύνοικό του, καταφέρνοντας άμεσα να τον απομακρύνουν από αυτήν.

Ακολούθως, ο συλληφθείς αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί με το αιχμηρό αντικείμενο και απείλησε έναν εκ των αστυνομικών, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Η 38χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *