Από αύριο η Ανθοέκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ της Αρετσούς – Από την...

Από αύριο η Ανθοέκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ της Αρετσούς – Από την Παρασκευή η Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ

1028
SHARE

Αύριο (Τετάρτη 25 Απριλίου) το απόγευμα εγκαινιάζεται από τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη η 31η Ανθοέκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ της Αρετσούς, ενώ στις 27 Απριλίου (Παρασκευή) ανοίγει τις πύλες της και η Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ.

Στην Ανθοέκθεση της Καλαμαριάς, τη μοναδική παραθαλάσσια-ακριβώς δίπλα στο κύμα Ανθοέκθεση της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς, συμμετέχουν περί τους 50 εκθέτες-παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την κεντρική Μακεδονία, επιχειρήσεις με είδη κεραμικής – λαϊκής τέχνης, διακόσμησης, χειροτεχνίας αλλά και επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος, εκθέτοντας  τα προϊόντα τους κ.α.

Δίπλα στο κύμα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η Έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι τις 9 Μαΐου. To ωράριο της  είναι τις καθημερινές 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:30 και τα Σαββατοκύριακα και την Πρωτομαγιά 10:00 – 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ, αντίστοιχα, διοργανώνουν οι Ανθοπαραγωγοί Βόρειας Ελλάδας, ξεκινά στις 27 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 13 Μαϊου, προσφέροντας μια ξεχωριστή βόλτα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο. Όπως κάθε χρόνο, η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της Ανθοέκθεσης, φέτος από τις 3 έως τις 6 Μαϊου, καθιστώντας τη ΔΕΘ μοναδικό πόλο έλξης για ψυχή και πνεύμα. Το ωράριο της Ανθοέκθεσης στη ΔΕΘ είναι καθημερινά 10:00 με 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

LEAVE A REPLY