Από 21-23 Μαΐου οι «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» με τη συμμετοχή 65 κορυφαίων...

Από 21-23 Μαΐου οι «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» με τη συμμετοχή 65 κορυφαίων επιχειρήσεων

960
SHARE

Για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2018», με την οποία το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρες 9:00 π.μ.-17:30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Στις «Ημέρες καριέρας ΑΠΘ 2018», οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Ιδρύματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων και να δώσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν από κοντά τις δεξιότητες του φοιτητικού δυναμικού και των αποφοίτων του ΑΠΘ, καθώς, επίσης και να συναντήσουν ανάμεσά τους τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.

Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές. Συμμετέχουν συνολικά 65 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στην πληροφορική, στον κατασκευαστικό κλάδο, το λιανεμπόριο κ.ά., ενώ αναμένεται οι εκπρόσωποι τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες από 1.500 συνεντεύξεις με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ.

Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο των εταιρειών.

Πληροφορίες για τις εταιρείες που συμμετέχουν, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://techsystem.apifon.com/companies

(Φωτογραφία από την περσινή διοργάνωση)

LEAVE A REPLY