Ασφαλιστική εταιρία κατάσχεσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό πελάτη της για οφειλή...

Ασφαλιστική εταιρία κατάσχεσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό πελάτη της για οφειλή του Δεκεμβρίου (!)

494
SHARE

«Πυρ και μανία» έγινε Θεσσαλονικιός όταν γνωστή ασφαλιστική εταιρία κατάσχεσε ξαφνικά από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των ασφαλίστρων για οφειλή του Δεκεμβρίου!

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο πελάτης της ασφαλιστικής εταιρίας επισκέφτηκε υποκατάστημα τράπεζας για να κάνει κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου.

«Εκεί διαπίστωσα ότι από τον λογαριασμό μου έλειπε το ποσό των 93,73 ευρώ. Μάλιστα, η υπάλληλος της τράπεζας μου είπε ότι η αφαίρεση των χρημάτων οφείλεται σε κάποια κατάσχεση από ληξιπρόθεσμη οφειλή», δήλωσε στο thesseconomy.gr.

Όταν όμως διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο ποσό αφαιρέθηκε από την ασφαλιστική εταιρία, έγινε έξαλλος.

«Επικοινώνησα με την εταιρία και ζήτησα να μάθω τον λόγο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί προηγουμένως για αυτή την αυθαίρετη ενέργεια,μιας και η οφειλή ήταν ληξιπρόθεσμη για λίγες ημέρες», δήλωσε ο παθών.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, «η υπάλληλος παραδέχτηκε ότι όντως δεν είχε αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, είτε στο e-mail μου, είτε sms στο κινητό τηλέφωνο και ζήτησε συγνώμη».

Ύστερα από την αυτή το περιστατικό, ο παθών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ακυρώσει το συμβόλαιο που έχει με την ασφαλιστική εταιρία.   

LEAVE A REPLY