Αύξηση του ελληνο-σερβικού εμπορικού ισοζυγίου

Αύξηση του ελληνο-σερβικού εμπορικού ισοζυγίου

470
SHARE

Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Β. Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) σε κλειστό κύκλο, με την παρουσία συνεργατών του Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κ. Νικόλαος Εξαδάκτυλος, η Γενική Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Dragana Glisic, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. κ. Σωτήριος Θεοφάνης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Νοτίου Σερβίας και Αντιπρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, κ. Goran Jovic και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκος, στον σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους και ανέφερε πως «το εμπορικό ισοζύγιο πριν την ίδρυση του Επιμελητηρίου ήταν 350 εκατ.ευρώ, ενώ σήμερα, με τη συνεργασία των φορέων μας, την στήριξή σας και τις κοινές δράσεις έχει ξεπεράσει τα 550 εκατ.ευρώ. Η αύξηση είναι άνω της τάξης του 50 % και θα συνεχίσουμε με επιπλέον δράσεις, προκειμένου να ανεβάσουμε και άλλο αυτό το ποσοστό.»

LEAVE A REPLY