Wednesday , 24 April 2024

Αύριο η γ.σ. του ΣΒΕ και οι εκλογές για το νέο δ.σ. – Και διευρυμένη Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ στην Πιερία με Χρ.Σταϊκούρα και Άδ.Γεωργιάδη

Με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά (διαδικτυακά) και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (στις 8 μ.μ.) το ανοιχτό μέρος της τακτικής ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΒΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος) στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Νωρίτερα, στο κλειστό μέρος της γ.σ. θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου δ.σ. του ΣΒΕ. Το νέο δ.σ. θα συγκληθεί σε σώμα και θα εκλέξει πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα, πάντως όπως έχει γνωστοποιηθεί ανεπισήμως θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Συνδέσμου, με επικείμενη νέα πρόεδρο την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας ΑΚΡΙΤΑΣ, κα.Λουκία Σαράντη, μετά από τρεις θητείες του απερχόμενου προέδρου, κ.Αθανάσιου Σαββάκη.

Αύριο, επίσης, νωρίς το απόγευμα θα συγκληθεί στην Πιερία διευρυμένη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Πιερία, ενόψει και των εγκαινίων της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας, που θα τελεστούν αύριο στις 19:30, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στον Οικισμό Ανδρομάχης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *