Αύριο, Τρίτη 29 Μαϊου, η νέα φορολοταρία από την ΑΑΔΕ

Αύριο, Τρίτη 29 Μαϊου, η νέα φορολοταρία από την ΑΑΔΕ

533
SHARE

Αύριο, Τρίτη 29 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κλήρωση της φορολοταρίας, η οποία αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των κληρώσεων, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι το τέλος του έτους έχει ως εξής:

-Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 (για τις συναλλαγές Απριλίου)

-Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 (για τις συναλλαγές Μαΐου)

-Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 (για τις συναλλαγές Ιουνίου)

-Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 (για τις συναλλαγές Ιουλίου)

-Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 (για τις συναλλαγές Αυγούστου)

-Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 (για τις συναλλαγές Σεπτεμβρίου)

-Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 (για τις συναλλαγές Οκτωβρίου)

-Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 (για τις συναλλαγές Νοεμβρίου)

Όπως πάντοτε, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν βρίσκονται μεταξύ των τυχερών μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 

LEAVE A REPLY