ΒΕΘ: Ικανοποίηση για την έκπτωση στα επαγγελματικά τιμολόγια της ΕΥΑΘ

ΒΕΘ: Ικανοποίηση για την έκπτωση στα επαγγελματικά τιμολόγια της ΕΥΑΘ

402
SHARE

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ ΑΕ να προχωρήσει σε μείωση κατά 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια, ως ελάχιστη ανταπόδοση στους βιοτέχνες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στο δίκτυο από την Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα.

«Είναι άκρως θετικό το γεγονός πως η διοίκηση της ΕΥΑΘ επέδειξε ευαισθησία και προχώρησε σε ελάφρυνση των λογαριασμών που αφορά σε περίπου 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια. Μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας σε πνεύμα συνεννόησης με την ΕΥΑΘ καθώς και με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με το οποίο ήμασταν συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει έκπτωση των λογαριασμών νερού σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη διακοπή της υδροδότησης» τονίζει ο κ. Καπνοπώλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχετική επιστολή που απέστειλε η ΕΥΑΘ προς τον πρόεδρο του ΒΕΘ αναφέρεται ότι οι μειώσεις που θα ισχύσουν για το δεύτερο τετράμηνο του 2018, δεν θα αφορούν τους επαγγελματίες, των οποίων τα υδρόμετρα είναι υπό αφαίρεση λόγω συσσωρευμένων ζημιών.

LEAVE A REPLY