«Βολές» Βαλερή κατά της διοίκησης του δήμου Βόλβης για το νερό με...

«Βολές» Βαλερή κατά της διοίκησης του δήμου Βόλβης για το νερό με ουράνιο στη Νυμφόπετρα

568
SHARE

Μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση της ακαταλληλότητας του νερού στη Νυμφόπετρα του δήμου Βόλβης, μετά τον εντοπισμό στοιχείων ουρανίου στις γεωτρήσεις, εξήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βαλερής.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» προτείνει την εγκατάσταση νέων γεωτρήσεων  «στις παρυφές και σε όμορες κοινότητες, την μεταφορά υδάτων με ασφαλείς τρόπους και την προσπάθεια καθαρισμού των ραδιενεργών ρύπων με χημικά μέσα».

Επιπλέον, ο κ. Βαλερής τάσσεται υπέρ του μόνιμου ελέγχου του νερού της περιοχής από γεωλόγο που θα προσληφθεί από το δήμο Βόλβης ενώ ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, θα προχωρήσει στη «μείωση των τιμών ύδρευσης κατά 90% των κατοίκων της Νυμφόπετρας και του Περιστερώνα, όσο διαρκεί το πρόβλημα».

Μάλιστα, ο κ. Βαλερής επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του δήμου για το γεγονός ότι δεν μερίμνησε έγκαιρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών.  

«Εμείς νοιαζόμαστε για το κοινό καλό, όχι των συμφερόντων, προλαμβάνουμε και όχι θεραπεύουμε, οι ανεπαρκείς στο περιθώριο μαζί με τους μισθωτούς σας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βαλερής.

LEAVE A REPLY