Βράβευση της ISOMAT από την Praktiker Hellas – Νέες επενδύσεις στον ορίζοντα

Βράβευση της ISOMAT από την Praktiker Hellas – Νέες επενδύσεις στον ορίζοντα

309
SHARE

Ως «Κορυφαίος Συνεργάτης Praktiker 2017 στην Εξυπηρέτηση» διακρίθηκε η βιομηχανία δομικών υλικών ISOMAT, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία με νέες επενδύσεις.

Αναλυτικότερα, η Isomat ήταν η μία από τις έξι εταιρείες που που απέσπασαν την συγκεκριμένη διάκριση από την Praktiker Hellas, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Praktiker Hellas στον Ταύρο Αττικής, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η βράβευση αυτή αποτελεί, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το επισφράγισμα μίας αμοιβαίας εποικοδομητικής και επιτυχημένης συνεργασίας 15 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο εταιρείες βελτιώθηκαν και εξελίχθηκαν, πάντοτε με κοινό γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Isomat προγραμματίζει για την επόμενη τριετία επενδυτικό πρόγραμμα της τάξης των 8 εκατ.ευρώ, σε συνέχεια των επενδύσεων ύψους 5 εκατ.ευρώ της τελευταίας διετίας, ενώ αυξάνει συνεχώς το προσωπικό της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε περίπου 50 χώρες παγκοσμίως.

LEAVE A REPLY