Βράβευση του εστιατορίου ”Salonica Restaurant” του ξενοδοχείου Makedonia Palace

Βράβευση του εστιατορίου ”Salonica Restaurant” του ξενοδοχείου Makedonia Palace

514
SHARE

Ως το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε από το θεσμό των «Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018» το Salonica Restaurant τoυ ξενοδοχείου Makedonia Palace, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε την κορυφαία διάκριση ως το καλύτερο εστιατόριο της πόλης της Θεσσαλονίκης, από τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας», του περιοδικού «Αθηνόραμα». Πρόκειται για τον καθιερωμένο θεσμό κριτικής γεύσης, από σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς καλούνται να επιβραβεύσουν τα εστιατόρια που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές πρώτες ύλες σε κάθε τους ευφάνταστη γευστική πρόταση. Η Θεσσαλονίκη με το Salonica Restaurant, ξεχώρισε και κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών, χάρη στην ποιότητα πρώτων υλών, στην μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα σεφ, στην αρμονία και ισορροπία γεύσεων, στα πρωτότυπα υλικά και στις ευφάνταστες δοκιμές.

Ο κ. Αλκιβιάδης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του Makedonia Palace, δήλωσε σχετικά με την διάκριση: «Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτήν την διάκριση. Το  εστιατόριο του MakedoniaPalace, το SalonicaRestaurant, είναι και με διάκριση πλέον το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Για εμάς η επιβράβευση αυτή σημαίνει πολλά, καθώς με αυτήν την διάκριση ουσιαστικά παρουσιάζουμε στους Θεσσαλονικείς όλες τις παροχές και τις δυνατότητες του ξενοδοχείου μας, πέρα από την κλασική έννοια της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, παρουσιάζουμε το MakedoniaPalace ως μια επιλογή με μοναδικές γευστικές προτάσεις για την πόλη, ως την καλύτερη επιλογή. Ταυτόχρονα, επιβραβεύει την πρωτοβουλία μας για επένδυση στην υψηλή γαστρονομία και στο «δυνατό» γαστρονομικό τουρισμό, μια νέα ανερχόμενη τάση και για την χώρα μας προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα καλύτερη θέση στη διεθνή ποιοτική γαστρονομική σκηνή».

 

LEAVE A REPLY