Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας και διεθνούς παρουσίας για την Kleemann

Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας και διεθνούς παρουσίας για την Kleemann

1365
SHARE
Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας και διεθνούς παρουσίας για την Kleemann

Με το βραβείο Εξαγωγικής δραστηριότητας – διεθνούς παρουσίας, τιμήθηκε ο όμιλος Kleemann, σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα βραβεία απονέμονται από το επιμελητήριο σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα και καλύπτουν τομείς, μεταξύ άλλων, όπως η προώθηση των εξαγωγών, η επένδυση στην έρευνα, στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες, η παραγωγή επώνυμων προϊόντων, η περιβαλλοντική συνείδηση και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Kleemann, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση μας από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Είναι στην πράξη μια αναγνώριση στην πράξη της κουλτούρας εξωστρέφειας των ανθρώπων μας, που καθημερινά αναζητούν ευκαιρίες ανάπτυξης διεθνώς και που αυτή την στιγμή, βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο πηγαίνοντας σε κάποιον πελάτη μας ή δίπλα σε ένα τηλέφωνο ή μπροστά σε ένα υπολογιστή, έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουν και τέλος προσπαθούν να κερδίσουν κάθε μικρό ή μεγάλο έργο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται αυτό. Στους εργαζόμενους μας, λοιπόν, ανήκει αυτό το βραβείο και τους ευχαριστώ θερμά».

LEAVE A REPLY