Β. Αποστόλου: Έως το τέλος του έτους καταργείται ο ειδικός φόρος στο...

Β. Αποστόλου: Έως το τέλος του έτους καταργείται ο ειδικός φόρος στο κρασί

605
SHARE
Β. Αποστόλου: Έως το τέλος του έτους καταργείται ο ειδικός φόρος στο κρασί

Την κατάργηση του εδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί έως το τέλος του έτους, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου από τη Νεμέα, όπου εγκαινίασε τις εκδηλώσεις «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2017». Όπως είπε ήδη ετοιμάζεται η σχετική νομοθετική ρύθμιση και πριν τελειώσει ο χρόνος ο φόρος αυτός δεν θα υπάρχει πλέον.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε και στη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας υποστηρίζοντας ότι «όλοι πλέον έχουν αποδεχτεί ότι άνοιξε ο δρόμος για την έξοδο της χώρας μας στις αγορές και το τέλος των μνημονίων». Σημείωσε ωστόσο, ότι «η κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν γνωρίζουν ότι αυτό θα συμβεί, αν με όλες μας τις δυνάμεις υπηρετήσουμε την ανάπτυξη. Είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να σταθεροποιήσει την πορεία της χώρας, προς μια περίοδο θετικών προοπτικών, μετά την κρίση και τη βαθιά ύφεση που γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια όταν περίπου το 25% του ΑΕΠ της, εξαφανίστηκε».

Ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ακόμη ότι «σ’ αυτή τη προσπάθεια, ο αγροτικός χώρος θα πρωταγωνιστήσει. Είναι ενθαρρυντικό ότι αυτή τη πραγματικότητα, τη συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο, το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ο επιχειρηματικός κόσμος και κυρίως οι ίδιοι οι παραγωγοί».

LEAVE A REPLY