Β.Πατουλίδου: Κλειστά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης τα σχολεία και την...

Β.Πατουλίδου: Κλειστά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης τα σχολεία και την Παρασκευή

649
SHARE

Κλειστά σε ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα θα παραμείνουν τελικά αύριο, Παρασκευή, τα σχολεία, βάσει νέας απόφασης που εξέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, κατόπιν
τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας,. Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με τη σύμφωνη γνώμη τους, για τη συνέχιση διακοπής μαθημάτων, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες) που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης).

 “Η χιονόπτωση έχει σταματήσει στον νομό. Όμως ο παγετός κυρίως τις πρωινές ώρες εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα. Επιπλέον ενημερώνομαι ότι πολλά σχολεία δεν είναι έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές λόγω συσσώρευσης χιονιού και πάγου στις αυλές. Προς αποφυγή νέων ατυχημάτων (χθες μαθητής σε σχολείο στον Εύοσμο, τραυματίστηκε) και κατόπιν αιτημάτων δημάρχων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αποφάσισα να παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία” δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: “Ελπίζω τα συνεργεία των Δήμων μέχρι την Δευτέρα να έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό των αυλών και την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων”.

LEAVE A REPLY