Γιάννης Βαλερής: «Στόχος μου είναι να υπηρετήσω το δήμο Βόλβης και να...

Γιάννης Βαλερής: «Στόχος μου είναι να υπηρετήσω το δήμο Βόλβης και να σταθώ αρωγός στα προβλήματα των δημοτών»

2097
SHARE

Ίδρυσε Κοινωνικό Ιατρείο στο χωριό Φιλαδελφείο, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες πολίτες και οραματίζεται να δημιουργήσει τρία κοινωνικά παντοπωλεία και να μειώσει τα δημοτικά τέλη για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλβης, Γιάννη Βαλερή, ο οποίος έχει θέσει στο επίκεντρο των δράσεων τον άνθρωπο.

«Το έργο που επιτελείς, αποτελεί και αδιάψευστο μάρτυρα των προθέσεων που έχεις για το κοινωνικό σύνολο. Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, τον κύκλο της επιστημονικής μου δραστηριότητας (γιατρός), αποφάσισα να μεταφέρω τη διάθεση μου για προσφορά στην κοινωνία της Βόλβης. Με οδηγό, λοιπόν, αυτή την αντίληψη, θα πορευτώ και το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας και στους λίγους κακόβουλους ότι κύριος στόχος μου είναι να υπηρετήσω το δήμο και να σταθώ αρωγός στα προβλήματα των δημοτών», δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο otavoice.gr.

Μεταναστευτικό και λουτρά Ν. Απολλωνίας οι «πληγές» του δήμου Βόλβης

Ο κ. Βαλερής θεωρεί πως το μεταναστευτικό και η κακοδιαχείριση στα λουτρά της Ν. Απολλωνίας αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα για το δήμο Βόλβης ενώ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, συνιστά «την ανάληψη κοινών δράσεων μεταξύ του δήμου Βόλβης και της ΕΛ.ΑΣ. στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής».

«Θεωρώ πως οι πολίτες καταλαβαίνουν όσους διακατέχονται από αγάπη για τον τόπο τους. Εμπιστεύονται και στηρίζουν ακόμα και εθελοντικά τις δράσεις εκείνες που έχουν απήχηση στην ίδια την κοινωνία. Αυτά είναι τα μηνύματα που εισπράττω καθημερινά από την επαφή μου με τους δημότες, είτε αυτοί κατοικούν στον ορεινό όγκο, είτε στον παραθαλάσσιο άξονα», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» και καλεί τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του για  «αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Βαλερή μπορείτε να τη διαβάσετε στην διεύθυνση https://www.otavoice.gr/aytodioikitika-nea/2018/10/ypopsifios-dimarxos-volvis-ioannis-valeris-stoxos-mou-na-ypiretiso-to-dimo-kai-na-statho-arogos-sta-provlimata-ton-dimoton/

LEAVE A REPLY