Saturday , 20 April 2024

Γιάννης Καμαρινός:«Θέλουμε το Τεχνικό Επιμελητήριο αρωγό στην προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο δήμο μας»

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), Πάρι Μπίλλια είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», Γιάννης Καμαρινός.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, όπως  το κυκλοφοριακό και η έλλειψη πρασίνου καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής.

«Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι ο καταστατικός χάρτης της αγοράς», δήλωσε ο κ. Μπίλλιας και έκανε αναφορά στα «πράσινα» σημεία και στο Πράσινο Ταμείο.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμαρινός έδωσε έμφαση στη σημασία του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΓΠΣ) και αναφέρθηκε στην κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία του Ευόσμου και στη λειτουργία του πάρκινγκ, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ελευθέριο-Κορδελιό.

«Θέλουμε το ΤΕΕ αρωγό στην προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει», τόνισε ο κ. Καμαρινός. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, Παύλος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Αναγνώστου και  Μιμή Κανέλη.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *