Γιάννης Καμαρινός:«Τιμούμε τους αγωνιστές του 1821 και αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε...

Γιάννης Καμαρινός:«Τιμούμε τους αγωνιστές του 1821 και αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας»

432
SHARE

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ο κ. Καμαρινός παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών, προσκόπων, εκπροσώπων των φορέων και συλλόγων.

«Διπλή γιορτή σήμερα. Γιορτάζουμε την έναρξη της Eλληνικής Eπανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η σημερινή μέρα μας θυμίζει τους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων για την Ελευθερία αλλά και τις ηθικές αξίες της ορθόδοξης πίστης. Τιμούμε τους αγωνιστές του 1821 και αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας. Χρέος μας, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας», δήλωσε ο κ. Καμαρινός.

LEAVE A REPLY