Γιάννης Καμαρινός: «Δεν θα συνεργαστούμε, κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»

Γιάννης Καμαρινός: «Δεν θα συνεργαστούμε, κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»

1025
SHARE

Την ανάγκη δημιουργίας μίας πόλης ανθρώπινης, η οποία θα είναι φιλική για τους δημότες και τους επισκέπτες, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου, Ιωάννης Καμαρινός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην Βεργίνα TV.

Ο κ. Καμαρινός τόνισε πως «τα τελευταία πέντε χρόνια, ο δήμος έμεινε στάσιμος» στον τομέα των έργων.                                                                                                        
«Εκτός από τις ασφαλτοστρώσεις για τις όποιες επαίρεται ο δήμαρχος – που και εκεί υπάρχουν κακοτεχνίες – δεν έχει γίνει τίποτα άλλο. Όταν έχεις αποθεματικό εννέα εκατομμυρίων ευρώ, αυτό σημαίνει πως δεν έχεις κάνει κανένα έργο», υπογράμμισε και σημείωσε πως ενώ «άλλοι δήμοι εξασφάλισαν προγράμματα πολλών χιλιάδων ευρώ για έργα αστικής ανάπλασης και πρασίνου, εμείς δεν έχουμε καν έτοιμες τις μελέτες, δεν ξέρουμε και αν θα γίνουν, μάλιστα ο δήμαρχος αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις μας για το θέμα».

Αναφερόμενος στο θέμα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού ο κ. Καμαρινός επεσήμανε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η αναθεώρησή του καθώς θα λύσει πολλά προβλήματα στην περιοχή και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα.                                   

Σχετικά με το θέμα της δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» υπογράμμισε πως «το μόνο που έκανε η νυν διοίκηση ήταν μηνύσεις κατά αγνώστων».

Ερωτηθείς για το αν θα συνεργαζόταν με τον κ. Σούλα, ο κ. Καμαρινός απάντησε πως «συνεργασίες θα γίνουν, το υπαγορεύει άλλωστε το σύστημα της απλής αναλογικής» και επισήμανε πως «θα κοιτάξουμε να συνεργαστούμε με όποιον μπορεί να προφέρει, με όποιον δεν θα δημιουργήσει αγκυλώσεις, με όποιον θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για το καλό του τόπου μας και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε, κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

LEAVE A REPLY