Γιάννης Καμαρινός: «Η ασφάλεια των συνδημοτών μας αποτελεί θέμα υψηλής προτεραιότητας»

Γιάννης Καμαρινός: «Η ασφάλεια των συνδημοτών μας αποτελεί θέμα υψηλής προτεραιότητας»

504
SHARE

Τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός με τον αναπληρωτή διοικητή του αστυνομικού τμήματος (Α.Τ.) της περιοχής, υπαστυνόμο β΄, Σωτήρη Φωτεινήτσογλου.

Η έλλειψη προσωπικού και περιπολικών, αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Α.Τ. Κορδελιού-Ευόσμου, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αστυνόμευση και την προστασία των κατοίκων της περιοχής ενώ ο κ. Φωτεινήτσογλου υπογράμμισε την ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου και μεταφοράς του γραφείου ταυτοτήτων σε άλλο κτίριο.

«Η ασφάλεια των συνδημοτών μας αποτελεί θέμα υψηλής προτεραιότητας. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην περιοχή έχουν δημιουργήσει αίσθημα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες», τόνισε ο κ. Καμαρινός και σημείωσε πως «ως αυριανή διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, θα ασκήσουμε στην Πολιτεία και θα ζητήσουμε το αυτονόητο, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας».

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», Ζωίτσα Σωτήρογλου, Χρήστος Αντίνου, Στέργιος Στεργιάδης, Σωκράτης Πασχαλέρης, Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Αγγελική Χασιαλή και Μάκης Ελευθεριάδης.

LEAVE A REPLY