Friday , 19 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: “Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγοί στα προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών”

Τα προβλήματα που απασχολούν τα σώματα ασφαλείας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός με τον εκλεγμένο αντιπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ, Θεόδωρο Χατζή και το μέλος δ.σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο Καλευρά.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού καθώς και η αναδιάρθρωση υπηρεσιών, με τους κ.κ. Χατζή και Καλευρά να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον του κ. Καμαρινού για τα προβλήματα του κλάδου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στο δήμο προκειμένου να ενισχυθεί η αίσθηση ασφάλειας των δημοτών.

«Η ασφάλεια των δημοτών μας και η εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την παράταξή μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα θέματα που έθεσαν οι αστυνομικοί. Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγοί στα προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών και θα τους υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι οι δημότες μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς», σημείωσε ο κ. Καμαρινός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *