Γιάννης Μπουτάρης προς Γιώργο Ορφανό:«Εύχομαι να αναλάβεις το δήμο Θεσσαλονίκης»

Γιάννης Μπουτάρης προς Γιώργο Ορφανό:«Εύχομαι να αναλάβεις το δήμο Θεσσαλονίκης»

507
SHARE

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία, επίσημη συνάντηση του Γιώργου Ορφανού με τον Γιάννη Μπουτάρη, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και πάλι για τα ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά το ραντεβού δόθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου ο κ.Μπουτάρης ευχήθηκε στον κ.Ορφανό να αναλάβει τα ηνία του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας και να βάλει την δική του σφραγίδα στην πόλη.

«Όποιος αναλάβει -και εγώ εύχομαι στον κ. Ορφανό να είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει- να τα προχωρήσει και να βάλει την δική του σφραγίδα σ’ αυτήν την πόλη», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τα έργα που έχουν μελετηθεί και προγραμματιστεί, όπως είναι η επέκταση της παλαιάς Παραλίας,η πορεία του Μουσείου Ολοκαυτώματος, η οικονομική κατάσταση του δήμου και οι συνεργασίες με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων και την Παγκόσμια Τράπεζα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης.

«Συμφωνήσαμε ότι ένας κατάλογος που θα περιέχει όλες αυτές τις δράσεις και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και για μας οι οποίοι προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Και από την άλλη πλευρά, εκείνο στο οποίο καταλήξαμε, ότι οι δυσχέρειες που έχει ο νόμος που εφαρμόζεται σήμερα, ο “Κλεισθένης” μπορούν να αρθούν μόνο με μεγάλες συνεργασίες και αποφάσεις, να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθούν την πόλη να αλλάξει κατεύθυνση, να βελτιώσει την εικόνα της, να δοθούν απαντήσεις σε προβλήματα. Και σ’ αυτήν την πορεία εγώ είμαι ιδιαίτερα θετικός», τόνισε ο κ. Ορφανός.

LEAVE A REPLY