Γιατί οι τουρίστες προτιμούν τη Θεσσαλονίκη για Πρωτοχρονιά

Γιατί οι τουρίστες προτιμούν τη Θεσσαλονίκη για Πρωτοχρονιά

1466
SHARE

Σε πόλο έλξης για χιλιάδες Βαλκάνιους και Τούρκους επισκέπτες έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά.

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης αγγίζει το 90% ενώ οι προσιτές τιμές και η ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα της αγοράς αποτελούν τους κύριους λόγους για τους οποία πολλοί τουρίστες προτιμούν να κάνουν Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι ξένοι επισκέπτες κάνουν ακόμα και  προκρατήσεις τραπεζιών σε εστιατόρια του κέντρου της πόλης, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης προσφέρουν κατά την περίοδο των γιορτών δελεαστικά πακέτα διαμονής και φιλοξενίας που περιλαμβάνουν έξτρα φροντίδα, εορταστικά μενού και χαρούμενες εκπλήξεις. Οι επισκέπτες της πόλης νιώθουν πιο οικεία, γιορτινά και ευχάριστα, περνώντας αξέχαστες στιγμές με φίλους, οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), Ανδρέας Μανδρίνος.

Άλλωστε, η επίσκεψη του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο διήμερο, επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον των Βαλκάνιων γειτόνων για εορταστική απόδραση στη Νύμφη του Θερμαϊκού.

LEAVE A REPLY