Γιώργος Ορφανός:«Θα κερδίσω όλα τα στοιχήματα, για το ποιος θα κάνει, ό,τι...

Γιώργος Ορφανός:«Θα κερδίσω όλα τα στοιχήματα, για το ποιος θα κάνει, ό,τι υποσχεθεί»

478
SHARE

Τη σιγουριά ότι θα είναι ένας από τους δύο μονομάχους του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών και τη διαβεβαίωση ότι θα κάνει πράξη όλα όσα έχει αναγγείλει, εξέφρασε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, στην οδό Γρ. Παλαμά 5 και παρουσία εκατοντάδων δημοτών, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

«Είπα δημόσια ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι από τη Νέα Δημοκρατία θα με ψηφίσουν. Είπα δημόσια ότι θα με ψηφίσουν και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς. Είπα ότι εάν ένας θα είναι στο δεύτερο γύρο, αυτός θα είμαι εγώ. Κάποιοι ενοχλήθηκαν και καλά έκαναν. Γιατί άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι το μόνο που έκανα, είναι να περιγράφω την πραγματικότητα. Άλλωστε, όλοι ξέρουν ότι αφού το είπα, θα το κάνω. Θα κερδίσω όλα τα στοιχήματα, για το ποιος θα κάνει, ό,τι υποσχεθεί», υπογράμμισε ο Γιώργος Ορφανός και σημείωσε πως λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τους Θεσσαλονικείς, τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και ξέρουν καλά ότι δε θα κάνει τις κωλοτούμπες των άλλων.

Τόνισε ακόμα ότι χαίρεται, όταν τον αποκαλούν «αντάρτη», διότι «είναι ωραίο να σε λένε αντάρτη για την πόλη σου».

«Δήθεν δε συνεργάζεται κανείς με κανέναν… Ή συνεργάζονται με συνδυασμούς που το πιθανότερο είναι να εκλέξουν μόνο τον επικεφαλής τους στο δημοτικό συμβούλιο. Αν είναι έτσι, τότε ας κατέβουν υποψήφιοι δήμαρχοι σε πόλεις άλλης χώρας, με άλλους νόμους και άλλο εκλογικό σύστημα. Διότι όλοι αυτοί από τώρα είπαν στους συμπολίτες μας ότι δεν έχουν την ικανότητα ή και τη θέληση να διοικήσουν προς όφελος της πόλης μας. Αυτό θα ήταν υπεύθυνο από μέρους τους. Πιο παλιά και σιτεμένη άποψη δε υπάρχει. Και να φανταστεί κανείς ότι όλοι αυτοί ευαγγελίζονται το νέο. Πουλάνε το ίδιο παλιό ψέμα, έτσι απλώς για να εκλεγούν και μετά θα αρχίσουν… τα Θα ξε Θα! Σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι και μάλιστα αγχωμένοι και κακότροποι», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.


Επίθεση μόνο στα προβλήματα 

 
Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» τόνισε ακόμα ότι αντίπαλός του είναι μόνο τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, στα οποία θα κάνει επίθεση από την αρχή.

Στην κατεύθυνση αυτή υποστήριξε ότι δε χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα για ανέξοδη κριτική και επιδερμικές επιθέσεις, αφού, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «δε χρειάζομαι ενδιάμεσους».

Στο πλαίσιο αυτό απηύθυνε κάλεσμα, σε όποιον υποψήφιο δήμαρχο έχει να του πει το οτιδήποτε, να τον επισκεφθεί στο γραφείο του, τονίζοντας ότι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.

«Ο διάλογος είναι μόνο θετικός για την πόλη μας», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός, συμπληρώνοντας ότι είναι αντίθετος στις προσωπικές επιθέσεις και στις κοκορομαχίες και βρίσκεται μακριά από κάθε έννοια παλαιοκομματισμού, τον οποίο άλλοι εκπροσωπούν και προωθούν.

LEAVE A REPLY